Új év, új élet?

Új év, új élet?
Mondják: január a válások hónapja… Az ünnepek általában felerősítik a hétköznapokban megélteket: a jól működő kapcsolatokat még jobbá teszik, a meghittség hiánya pedig csak fokozza az eltávolodást. Talán Nálad is ez volt az utolsó csepp a pohárban… A hétköznapok rutinjából kiszakadva még jobban rálátsz azokra a hiányosságokra, amik máskor is jelen voltak, de az ünnep élesebb tükre kíméletlenül rávilágított mindarra, ami nem működött jól a kapcsolatodban.
Ha karácsony táján döntötted el véglegesen, hogy nem folytatod tovább a közös utat, valószínűleg ezek a tapasztalatok, megélések csupán az utolsó cseppet jelentették a pohárban – már nagyon sok minden történt korábban, ami olyan mértékben távolított el a benneteket egymástól, hogy az ünnep fényei csak még jobban megvilágították a régóta látott fájó felismerést.
Hozzám is érkeztek megkeresések, volt olyan is, aki már az ünnepek előtt kért időpontot. Valahogy az év vége és az új év kezdete arra sarkall, hogy az életünket megújítsuk – ezt jelzik az újévi fogadalmak is. A szándék nagyszerű, a kérdés az, hogy mi az üdvös út az átalakuláshoz.
Mindenképp önmagaddal kezdd a változást, mert ahogy megújulsz, megszületik benned az az ember, aki az értékeket, a boldogságot önmagában keresi. Ezzel biztosan változni fog minden benned és körülötted is. Szépen elkezdenek alakulni a dolgok, és Te is tisztábban fogod látni, merre tovább.
Ha pedig biztos vagy benne, hogy menned kell, fontos letenni azokat a mintákat, amik a jelenlegi kapcsolatodat nem építették: másként ugyanazt ismétled, csak a szereplők változnak.
Ha végleges döntésre jutottál, és szeretnéd tudni, hogyan érdemes jól válni: úgy, hogy a lehető leginkább stresszmentes, költségkímélő és gyors legyen, megőrizve a hosszútávú békés kapcsolatot, keress egy előzetes konzultációra!
Tel.: +3620554273