Megnyugtató légkör és teljes diszkréció

Megnyugtató légkör és teljes diszkréció
Múlt héten is többen jártak a győri irodámban és jól esik hallani a visszajelzésekben, hogy olyan megnyugtató a hangulata a helyiségnek, s ahogy belépnek, már kicsit könnyebbnek érzik a dolgokat.
Valóban: én is nagyon jól érzem magam ott. Szeretem a csendességét és a színeit: a sok zöldet a nőies színvilágú kis kiegészítőkkel.
Azért is jó ez az iroda, mert biztosítja azt a diszkréciót, ami egy válási mediáció esetében kiemelten fontos. Egyedül dolgozom az ingatlanban. Nem kell aggódnod amiatt, hogy hány másik emberrel találkozol egy ilyen kényes helyzetben: nem kell áthaladnod recepción vagy attól tartanod, hogy a többi tárgyalóban vannak még mások. Csak Ti vagytok ott és én, aki támogatlak. Az érzékeny információk, az esetleges feszültség, a nehéz élethelyzet, a megoldandó problémák biztonságban vannak a helyiség falai között. A tárgyalóm csendes környezetet teremt zavaró tényezők nélkül, amely lehetővé teszi, hogy a teremben minden rátok, a megbeszélésre, a megegyezésetek támogatására összpontosuljon.
Ha szeretnéd nyugodt körülmények között és szakszerű támogatással lefolytatni az egyeztetést mindazokról a kérdésekről, amelyek további életedet és a gyermekeid jövőjét alapvetően határozhatják meg, keress nyugodtan Győrben és Bábolnán.
Tel.: +36205514273